Tofu și legume în sos de arahide

Nevoie de un fel principal fără gluten și vegan? Tofu și legume în sos de arahide ar putea fi o rețetă excelentă pentru a încerca. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 392 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână apă, unt de arahide, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până melasă ai putea urma acest curs principal cu Melasă Cookie Mix ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 345 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este mare. Încercați Tofu și legume cu sos de grătar de arțar, Tăiței și legume cu sos de arahide, și Sos picant de arahide cu tăiței de orez brun și legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare sau wok la foc mediu-mare.
Sotati broccoli, ardei gras rosu, ciuperci si tofu timp de 5 minute.
Într-un castron mic combinați untul de arahide, apa fierbinte, oțetul, sosul de soia, melasa și piperul de cayenne.
Se toarnă peste legume și tofu. Se fierbe timp de 3 până la 5 minute sau până când legumele sunt fragede.