Tofu și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, zahăr, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Supă Tom Yum Cu Ciuperci Și Tofu, Ciuperci Umplute Cu Tofu, și Tofu și ciuperci teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ciupercile, morcovul, ceapa, ghimbirul și usturoiul; saut 2 minute. Se amestecă bulion, sos de soia, sake, zahăr și sambal oelek. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sambal Oelek
Ciuperci
Sos De Soia
Morcov
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
Bulion
Zahăr
Sos Japonez De Susan
3
Combinați amidonul de porumb, apa și oțetul, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Oțet
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Adăugați amestecul de amidon de porumb în amestecul de bulion, amestecând bine; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Bulion
5
Se ia de pe foc; se adaugă tofu. Acoperiți și lăsați să stea 10 minute.