Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tofu prăjit în tigaie cu supă picantă de ghimbir. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 600 de calorii, 28G de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de orez, coriandru, sos de stridii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma tofu, puteți urma acest fel principal cu Tofu Cheesecake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Rețete similare sunt Tofu prăjit cu sos picant de ghimbir-Susan, Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), și Orez Negru Prăjit Cu Tofu De Ghimbir Și Spanac.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti supa, într-o cratiță la foc mediu-mic, combinați bulionul de legume, ghimbirul, zahărul, oțetul de orez, sosul de soia, sosul de stridii și sambalul. Se lasă să fiarbă 15 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Legume
Sos De Stridii
Oțet De Orez
Sos De Soia
Ghimbir
Zahăr
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Pentru a pregăti fripturile de tofu, tăiați blocul de tofu pe lungime, apoi tăiați-l în jumătate pentru a face 4 plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
3
Așezați mai multe straturi de prosoape de hârtie pe o tăietură, apoi așezați tofu, unul lângă altul, deasupra. Acoperiți fripturile cu mai multe prosoape de hârtie și apăsați în jos pentru a scurge o parte din apa din caș (făcându-l mai dens și țineți-l mai bine când este gătit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Apă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Prosoape De Hârtie
4
Combinați firimiturile de pâine, cayenne, boia, sare și piper. Înmuiați fiecare bucată de tofu în ouăle bătute, apoi dragați în firimiturile de pâine condimentate pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Sare și Piper
Piper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ouă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie la foc mediu-mare. Prăjiți fripturile de tofu 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Friptură
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți pe un platou căptușit cu prosoape de hârtie proaspete.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
7
Adăugați ulei de susan în tigaie, prăjiți ghimbirul și usturoiul cu chili timp de 2 minute pentru a construi o aromă de bază.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Usturoi
Ghimbir
Ardei Iute
Baza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Se adaugă broccoli și se sotează 3 minute până începe să se înmoaie, se condimentează cu sare și piper. Împărțiți tăiței udon și bulionul picant între 4 boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Taitei Udon
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați broccoli, apoi așezați o bucată de tofu deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
10
Garnisiți cu un strop de ceapă verde, coriandru și arahide înainte de servire.