Tofu mătăsos cu sos Ponzu

Tofu mătăsos cu sos Ponzu
Tofu de mătase cu sos Ponzu este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă verde, tofu mătăsos, sos ponzu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați tofu de mătase amestecat , cum se face tofu de mătase amestecat Thailandez, Tofu de mătase cu patru sosuri, și Tofu de mătase cu trei patru sosuri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați tofu într-un singur strat într-un vas mare; stropiți cu sos Ponzu. Acoperiți și marinați la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos PonzuSos Ponzu
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Se presară cu ceapă și nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
NoriNori
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista