Tofu la grătar cu Asiago și Pesto de nucă
Tofu la grătar cu Asiago și Pesto de nucă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 274 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 minute. Un amestec de brânză asiago, sare kosher, salvie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Boluri de salată quinoa Pesto cu Tofu la grătar, Miel la grătar cu Pesto de nucă-mentă, și Curcan La Grătar Cu Rețetă Pesto De Nucă De Țelină.
Instrucțiuni
Așezați toate ingredientele în vasul unui robot de bucătărie. Puls până la neted.
Așezați o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare sau preîncălziți un grătar cu gaz sau cărbune.
Tăiați tofu în jumătate în diagonală pentru a face 2 triunghiuri mari.
Tăiați fiecare triunghi mare în jumătate pentru a face 4 triunghiuri mai mici.
Așezați triunghiurile, cu fața lungă în jos, pe o tăietură și tăiați cu grijă fiecare în 3 felii.
Periați triunghiurile tofu, pe fiecare parte, cu uleiul de măsline extravirgin. Condimentează cu sare și piper. Grătați tofu-ul timp de 2 minute pe fiecare parte.
Transferați cu grijă tofu într-un platou de servire. Puneți pesto peste tofu și serviți.