Tofu gătit lent în sos de grătar de ananas

Tofu gătit lent în sos de grătar de ananas ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de Ananas în suc propriu, oțet de cidru, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca sos. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă gătită lent cu sos de ananas, Carne De Vită La Grătar Gătită Lent, și Grătar De Porc Gătit Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți din congelator și lăsați să se dezghețe în frigider sau utilizați o metodă rapidă de dezghețare (cuptor cu microunde sau baie cu apă caldă). Când tofu este complet dezghețat, tăiați fiecare bloc în jumătăți orizontal și tăiați fiecare jumătate din nou vertical. Luați fiecare bucată de tofu între mâini și apăsați ușor peste o chiuvetă pentru a stoarce cât mai multă apă posibil.
Tăiați în cuburi de 1/2 inch.
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă (sau pe setarea de rumenire, dacă oala ta are una) până când începe să se rumenească.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Răsturnați ceapa / usturoiul într-un blender și adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția tofu și sare. Se amestecă la viteză mare până când sosul are o consistență uniformă.
Așezați tofu în aragazul lent (pulverizat cu spray antiaderent sau ulei de canola, dacă este necesar) și turnați sosul peste el. Amestecați foarte ușor pentru a vă asigura că toate părțile tofu sunt acoperite. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când sosul este absorbit și îngroșat. (Notă: unele vase sunt mai fierbinți decât altele, așa că verificați o dată sau de două ori pentru a vă asigura că tofu nu se lipeste sau nu se destramă.) Verificați condimentele și adăugați sare și suc suplimentar de lămâie, după cum este necesar.
Combinați tofu și sosul într-o caserolă cu ulei. Acoperiți și coaceți la 350 timp de o jumătate de oră.
Scoateți capacul și coaceți timp de 15-30 de minute, până când sosul s-a îngroșat.