Tofu gătit lent în sos de grătar de ananas

Tofu gătit lent în sos de grătar de ananas
Tofu gătit lent în sos de grătar de ananas ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 186 calorii, 12g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de Ananas în suc propriu, oțet de cidru, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca sos. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Șuncă gătită lent cu sos de ananas, Carne De Vită La Grătar Gătită Lent, și Grătar De Porc Gătit Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți din congelator și lăsați să se dezghețe în frigider sau utilizați o metodă rapidă de dezghețare (cuptor cu microunde sau baie cu apă caldă). Când tofu este complet dezghețat, tăiați fiecare bloc în jumătăți orizontal și tăiați fiecare jumătate din nou vertical. Luați fiecare bucată de tofu între mâini și apăsați ușor peste o chiuvetă pentru a stoarce cât mai multă apă posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
2
Tăiați în cuburi de 1/2 inch.
3
Călește ceapa într-o tigaie antiaderentă (sau pe setarea de rumenire, dacă oala ta are una) până când începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Răsturnați ceapa / usturoiul într-un blender și adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția tofu și sare. Se amestecă la viteză mare până când sosul are o consistență uniformă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Așezați tofu în aragazul lent (pulverizat cu spray antiaderent sau ulei de canola, dacă este necesar) și turnați sosul peste el. Amestecați foarte ușor pentru a vă asigura că toate părțile tofu sunt acoperite. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8 ore sau până când sosul este absorbit și îngroșat. (Notă: unele vase sunt mai fierbinți decât altele, așa că verificați o dată sau de două ori pentru a vă asigura că tofu nu se lipeste sau nu se destramă.) Verificați condimentele și adăugați sare și suc suplimentar de lămâie, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
1
Combinați tofu și sosul într-o caserolă cu ulei. Acoperiți și coaceți la 350 timp de o jumătate de oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți capacul și coaceți timp de 15-30 de minute, până când sosul s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista