Tofu Gătit Cu Caramel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Tofu gătit cu Caramel. O porție conține 206 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vin de orez, ulei vegetal, ulei de susan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 121 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tofu roșu gătit cu ciuperci, Cina în seara asta: varză gătită uscată cu Tofu și mazăre, și Tofu gătit lent în sos de grătar de ananas.
Instrucțiuni
Bateți împreună vinul de orez, oțetul de orez, sosul de soia, uleiul de susan, usturoiul, ghimbirul și zahărul până se dizolvă zahărul.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare și grea (de preferință fontă) la foc mare.
Așezați pătratele de tofu în tigaie într-un singur strat (sau cât mai aproape de un singur strat posibil). Se prăjește până se rumenesc pe o parte, aproximativ 4 minute.Întoarceți tofu și turnați imediat sosul; adăugați ceapa albă și ardeii iute, dacă folosiți. Sosul se va împrăștia și va începe să se caramelizeze. Urmăriți-l cu atenție și mutați puțin tofu-ul pentru a lăsa sosul să intre sub el. Continuați să gătiți până când sosul s-a îngroșat și a devenit o glazură destul de groasă acoperind tofu, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Se servește imediat, acoperit cu scallions.