Toffee Bar Brownie Torte

Toffee Bar Brownie Torte
Toffee Bar Brownie Torte este o rețetă americană care servește 16. O porție conține 1018 calorii, 11 g de proteine și 70 g de grăsimi. Pentru 1,85 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de vanilie, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu un scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Brownie Brittle Toffee Seven Layer Bar, Candy Bar Bezea Torte și Tiramisu Toffee Torte.

Instrucțiuni

1
Unge trei 9 inchi. tavi rotunde si tapetate cu hartie de copt; pus deoparte. Într-o cratiță mare, topește untul și ciocolata la foc mic, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se ia de pe foc; misto.
3
Într-un castron mare, amestecați zahărul, ouăle, vanilia și amestecul de ciocolată până se omogenizează. Se amestecă făina și sarea până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se toarnă în tigăile pregătite.
5
Coaceți la 350° timp de 24-28 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Într-un castron mic, dizolvați pudra de espresso în apă clocotită. Într-un castron mare, bate smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați 1/3 cană de zahăr de cofetă, 1 linguriță de vanilie și 2 linguri de lichid espresso; bate până se formează vârfuri tari. Rezervați 1 cană pentru umplutură; puneți la frigider amestecul rămas pentru glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
8
Într-un alt castron mare, combinați brânza, sarea și restul de zahăr de cofetă, vanilia și lichidul espresso; bate la viteza medie timp de 2 minute sau pana devine pufoasa. Încorporați amestecul de frișcă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lamaie GumaLamaie Guma
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Pune un strat de brownie pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din umplutură. Repetați straturile. Acoperiți cu al treilea strat de brownie; înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu amestecul de frișcă răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
10
Presărați bucăți de caramel peste partea superioară și pe părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista