Tocană rapidă de vită cu ciuperci și fasole albă

Tocană rapidă de vită cu ciuperci și fasole albă
Rețeta tocană rapidă de vită cu ciuperci și fasole albă poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. O porție conține 487 calorii, 49G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline extravirgin, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Această rețetă este plăcută de 401 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită cu ciuperci, Carne de vită cu ciuperci, și Carne de vită și ciuperci rapide și ușoare.

Instrucțiuni

1
Saut uscat 9 ciuperci: puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați toate ciupercile. Agitând din când în când tigaia pentru a preveni lipirea ciupercilor, uscați-le saut până când vor elibera apa. Continuați să gătiți până când ciupercile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se scoate într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Rumeniti carnea de vita: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și reduceți focul la mediu-mare. Se rumenesc cuburile de vită în loturi, transformându-se în maro cel puțin două părți ale cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 InciArdei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se scoate din tigaie, se adaugă în vasul cu ciupercile și se presară sare peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1
Se adauga morcovii si saut 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți încă 5 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați vin, aduceți la fierbere și readuceți carnea de vită gătită și ciupercile în tigaie. Continuați să gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se amestecă fasolea și roșiile. Gatiti inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se servește, garnisit cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Malbec, Shiraz

Friptura de vită funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Malbec și Shiraz. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Vinul Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 78 de dolari pe sticlă.
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013 este o îmbinare de fructe întunecate, picant delicat din butoaie de stejar american atent selectate și mineralitate intensă.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista