Rețeta tocană rapidă de vită cu ciuperci și fasole albă poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. O porție conține 487 calorii, 49G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,93 USD pe porție. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline extravirgin, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Această rețetă este plăcută de 401 de gurmanzi și bucătari. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită cu ciuperci, Carne de vită cu ciuperci, și Carne de vită și ciuperci rapide și ușoare.
Instrucțiuni
1
Saut uscat 9 ciuperci: puneți o tigaie mare la foc mare și adăugați toate ciupercile. Agitând din când în când tigaia pentru a preveni lipirea ciupercilor, uscați-le saut până când vor elibera apa. Continuați să gătiți până când ciupercile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se scoate într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Rumeniti carnea de vita:
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și reduceți focul la mediu-mare. Se rumenesc cuburile de vită în loturi, transformându-se în maro cel puțin două părți ale cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se scoate din tigaie, se adaugă în vasul cu ciupercile și se presară sare peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
1
Se adauga morcovii si saut 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2
Adăugați ceapa și gătiți încă 5 minute, apoi adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați vin, aduceți la fierbere și readuceți carnea de vită gătită și ciupercile în tigaie. Continuați să gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se amestecă fasolea și roșiile. Gatiti inca 5 minute.
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Cabernet Sauvignon, Malbec și Shiraz. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Vinul Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 78 de dolari pe sticlă.