Tocană persană de vită și mazăre

Tocană persană de vită și mazăre
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană persană de vită și mazăre. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 359 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, suc de lămâie, ienibahar măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel Persan Cu Mazăre Despicată, Tocană De Pui Persană, și Tocană De Miel Persană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa in ulei intr-o oala grea de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste, 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se usucă carnea și se aruncă cu 1 linguriță de sare. Creșteți căldura la mare, apoi adăugați carne, șofran și turmeric la ceapă și gătiți, amestecând frecvent, până când carnea nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
șofranșofran
CeapăCeapă
CarneCarne
SareSare
3
Se amestecă apă și roșii, apoi se fierbe, acoperit, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
4
Se amestecă mazărea despicată, pasta de roșii, lămâile Omani (dacă se utilizează), scorțișoara, ienibaharul și 1/2 linguriță de piper și se fierbe, acoperit, amestecând ocazional, până când carnea este foarte fragedă, cu 1 până la 1 1/4 ore în plus. Aruncați lămâile Omani și amestecați sarea și sucul de lămâie cheie după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mazăre împărțităMazăre împărțită
IenibaharIenibahar
ScorțișoarăScorțișoară
LămâieLămâie
PiperPiper
CarneCarne
SareSare
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista