Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi

Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi
Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 469 calorii, 16g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $2.54 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți ridichi, naut, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Chow. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană marocană de sfeclă, dovlecei și ridichi, Tocană marocană de dovlecei și năut, și Tocană Marocană De Dovlecei Și Năut.

Instrucțiuni

1
Pentru tocană: pregătiți dovleceii: îndepărtați pielea cu un cojitor de legume. Tăiați partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
2
Tăiați gâtul de la bulbul de squash. Înjumătățiți fiecare bucată pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Tăiați dovleceii în cuburi de 1/2 inch și dați deoparte. (Veți avea nevoie de aproximativ 3 1/2 căni. Salvați orice dovleac rămas pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Încălziți uleiul într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați usturoiul, sarea măsurată, coriandrul, chimenul și boiaua și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand usturoiul si condimentele sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați sfecla, apa și harissa și amestecați pentru a combina. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până când sfecla se înmoaie ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HarissaHarissa
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Adăugați dovleceii, ridichile, nautul, stafidele și mierea și amestecați pentru a combina. Întoarceți amestecul la foc mic și reduceți focul la minim. Se fierbe la foc mic, amestecând la fiecare 10 minute și asigurându-vă că amestecați până la fundul oalei pentru a roti legumele uniform, până când legumele sunt fragede, dar își păstrează forma, aproximativ 45 de minute.Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se ia de pe foc și se amestecă lămâia conservată sau coaja de lămâie.Pentru servire: lingurați tocanita peste cuscus și presărați migdalele și coriandrul. Treceți Harissa suplimentară pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâie ConservatăLămâie Conservată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
HarissaHarissa
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Revista