Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană marocană de năut și legume. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 6 și costă $1.14 pe portie. O porție conține 325 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, usturoi îmbuteliat, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Năut Marocan, Tocană De Năut Marocan, și Tocană Marocană De Dovlecei Și Năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați dovlecei, ceapă, morcov și usturoi; saut 5 minute. Se amestecă bulionul și următoarele 9 ingrediente (bulion prin roșii); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Morcov
Usturoi
Bulion
Ceapă
3
În timp ce amestecul de năut fierbe, pregătiți cuscusul. Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie; amestecați treptat cuscusul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Cuscus
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu o furculiță.