Tocană italiană de fructe de mare cu crutoane de usturoi-ierburi

Rețeta tocană italiană de fructe de mare cu crutoane de usturoi-ierburi este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție conține 682 calorii, 35g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.74 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de file de cod, vin, suc de scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană Italiană De Fructe De Mare, Tocană Italiană De Fructe De Mare, și Supă de ardei roșu prăjită cu crutoane de ierburi și usturoi.
Instrucțiuni
Aruncați orice scoică spartă sau deschisă (moartă).
Așezați scoicile rămase într-un recipient mare. Acoperiți cu 1 1/2 căni de apă și oțet.
Lăsați să stea 30 de minute; scurgere. Scrub scoici în apă rece.
Între timp, aruncați orice midii cu coajă spartă sau deschise (moarte). Frecați midiile rămase în apă rece, îndepărtând orice lipitori cu un cuțit plictisitor. Trageți barba dându-i un remorcher (folosirea unui prosop de bucătărie vă poate ajuta). Dacă aveți probleme cu îndepărtarea acestuia, folosiți un clește pentru a prinde și trage ușor.
Așezați midii într-un recipient mare. Acoperiți cu apă rece. Agitați apa cu mâna, apoi scurgeți și aruncați apa. Repetați de mai multe ori până când apa curge limpede; scurgere.
Încălziți cuptorul la 177°. în cuptorul olandez de 4 litri, amestecați suc de scoici, roșii, sos de roșii, vin și 1/2 cană de pesto.
Strat cod, creveți, scoici, midii și scoici în cuptorul olandez.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când cojile de midie și scoică s-au deschis.
Între timp, într-un castron mic, amestecați untul și pesto-ul rămas până se omogenizează bine.
Răspândiți pe ambele părți ale pâinii. Pe foaia de cookie-uri unse, așezați pâinea într-un singur strat.
Coaceți 10 până la 15 minute, rotind o dată, până când sunt prăjite pe ambele părți.
Aruncați orice midii sau scoici care nu se deschid. Lingură tocană în boluri de supă; top cu crutoane.