Ușor peasy carne de vânat tocană este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție conține 443 calorii, 32g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 6.51 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți vin, ciuperci, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. 161 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Ușor-peasy Shepherd ' s Pie, și Ușor Peasy Pui Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentați carnea de vânat cu sare și piper și puneți-o într-un bol. Se amestecă feliile de kiwi și vinul roșu până se amestecă uniform. Acoperiți și marinați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Vânat
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți vânatul, rezervând marinada de vin roșu. Alegeți bucățile de kiwi din vânat și așezați-le cu marinada de vin roșu. Strângeți cât mai multă marinată din vânat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Vânat
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sau o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați cuburile de carne de vânat în ulei fierbinte și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Scoateți cuburile de vânat într-un aragaz lent. Amestecați usturoiul, ceapa, rozmarinul și cimbrul în tigaie și gătiți până când marginile cepei încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Vânat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă oțetul balsamic și marinada de vin roșu rezervată. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
7
Se toarnă amestecul de ceapă în aragazul lent și se amestecă bulionul de vită, cartofii, morcovii, păstârnacul și ciupercile până se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Adăugați apă dacă este necesar pentru a acoperi doar legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
9
Acoperiți aragazul lent și setați la scăzut. Gatiti pana cand vanatul este usor tras cu o furculita si legumele sunt fragede, aproximativ 4 ore. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Vânat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm