Tocană de vită și șalotă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Tocană de vită și șalotă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 419 calorii, 51G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.88 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de piper, ulei de măsline, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vinete-Șalotă, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Filet de vită cu sos de șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F. condimentați carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau o oală rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați o parte din carne de vită în oală și rumeniți pe toate părțile.
Transferați pe o farfurie. Repetați cu carnea de vită rămasă. Scoateți lingura și aruncați toate picăturile, cu excepția a 1 lingură.
Adăugați vinul și gătiți, amestecând și răzuind fundul, timp de 3 minute. Întoarceți carnea de vită în oală împreună cu șalotele și bulionul. Aduceți la fierbere. Îndepărtați orice spumă.
Adăugați cimbru. Acoperiți și transferați la cuptor până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 2 ore. Lingură în boluri individuale.Recomandat: cuptor olandez sau oală mare rezistentă la cuptor
Scoateți și aruncați crenguțele de cimbru.
Lăsați tocanita să se răcească, apoi puneți-o în pungi mari resigilabile, umplându-le pe fiecare la jumătate. A se păstra până la 3 months.To reîncălziți: dezghețați peste noapte la frigider sau dezghețați parțial la cuptorul cu microunde. Se încălzește într-o cratiță acoperită la foc mediu timp de 20 de minute.