Tocană de vită VI

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Tocană de vită VI ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 97 de cenți pe porție. O porție conține 260 calorii, 27G de proteine, și 11g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 2946 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bouillon de vită, cartofi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare sau cuptor olandez, gătiți carnea de vită în ulei la foc mediu până se rumenesc. Se dizolvă bouillon în apă și se toarnă în oală. Se amestecă rozmarinul, pătrunjelul și piperul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe 1 oră.
Amestecați cartofii, morcovii, țelina și ceapa în oală. Se dizolvă amidonul de porumb în 2 lingurițe de apă rece și se amestecă în tocană. Acoperiți și fierbeți încă 1 oră.