Friptura de vită poblano prăjită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 26g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $2.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de măsline, roșii, cartofi și coriandru. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană De Vită Poblano Prăjită, Tocană De Vită Poblano, și Tocană De Vită Poblano Consistentă.
Instrucțiuni
1
Se fierbe ardei poblano 4 în. de la căldură până la piei blister, aproximativ 5 minute. Cu clești, rotiți ardeii un sfert de tură. Se fierbe și se rotește până când toate părțile sunt blisterate și înnegrite. Puneți imediat poblanos într-un castron mic; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Vinegretă De Verjuic
2
Îndepărtați și aruncați piei carbonizate.
3
Îndepărtați tulpinile și semințele. Tăiați gros poblanos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Într-un cuptor olandez, carne de vită maro în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Scoateți și păstrați cald. În aceeași tigaie, călește ceapa până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
7
Adăugați treptat bulion; se amestecă roșiile, coriandru, pudră de chili, sare, chimen, piper, poblanos și carne de vită. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 1-1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați cartofi; gatiti 10-15 minute mai mult sau pana cand cartofii sunt fragede. Grăsime degresată.
Friptura de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii pline de corp sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Kilikanoon Covenant Shiraz. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Kilikanoon Covenant Shiraz
Legământul din 2008 este de culoare Roșu aprins, cu nuanțe de roșu tineresc. Nasul emană note delicorice, macină de cafea și măsline negre sărate, căsătorite cu cărbune picant de stejar francez. Aromele întunecate și picante se transmit impresionant în palat. Gustul său fără sudură și calitățile texturale se combină seducător cu stejarul pentru a oferi un finisaj persistent, cu granulație fină.