Tocană de vită cu Pale Ale în stil Belgian
Friptura de vită cu Pale Ale în stil Belgian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 567 calorii. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți stoc de pui, morcovi, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tocană De Vită Belgiană, Tocană De Vită Belgiană, și Tocană belgiană de vită și bere.
Instrucțiuni
Într-o caserolă mare din fontă emailată, topiți 1 lingură de unt în 1 lingură de ulei de măsline până la sfârâit. Condimentează carnea cu 1 linguriță fiecare de sare și piper.
Adăugați jumătate din carne în caserolă și gătiți la foc mare până se rumenesc ușor pe fund, aproximativ 2 minute. Întoarceți carnea și rumeniți cealaltă parte.
Transferați carnea pe o farfurie mare. Repetați cu restul de unt, ulei de măsline și carne, reducând focul dacă carnea se rumeneste prea repede.
Adăugați ceapa în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând cu o lingură de lemn, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Presară făina peste ceapă și amestecă bine. Amestecați ale palide și frunzele de dafin, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați bulionul de pui și cimbru și readuceți carnea de vită în caserolă împreună cu orice sucuri acumulate. Aduceți tocanita la fierbere, degresând ocazional suprafața. Acoperiți și fierbeți la foc mic, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Adăugați morcovii, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Adăugați mazărea și fierbeți timp de 5 minute. Condimentați tocanita cu sare și piper, aruncați frunzele de dafin și serviți.