Tocană de vită cu găluște de cartofi este un fel principal care servește 6. Pentru 1,93 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 488 de calorii , 42 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . Dacă aveți sare, pudră de usturoi, ou și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 78% , acest fel de mâncare este destul de bun. Tocană de vită cu găluște de cartofi cu ierburi , tocană de vită cu găluște și tocană de vită cu găluște sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2
Adăugați carnea, câteva bucăți o dată; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa în ulei până când carnea se rumenește pe toate părțile și ceapa este fragedă. Se amestecă bulionul, apa, oțetul, morcovii și condimentele; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea este aproape fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Într-un castron mare, bate oul; se adauga pesmetul, faina, patrunjelul, ceapa si condimentele. Amestecați cartofii. Modelați în 1-1/2 inchi. bile. Pudrați cu făină. Aduceți tocană la fierbere; aruncați găluște pe tocană. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute (nu ridicați capacul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Tocană
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Tocană de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Ai putea încerca PlumpJack Syrah. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 63 de dolari pe sticlă.
PlumpJack Syrah
Strugurii Syrah provin din două podgorii uimitoare din Napa Valley - Hudson în Los Carneros și Stagecoach pe Atlas Peak. Aceste AVA-uri unice conferă acestui vin caracteristicile sale distinctive. Podgoria răcoroasă și ceață din Hudson conferă acestui vin un nas afumat și vânat stratificat cu piper alb și negru, împreună cu câteva note florale, în timp ce podgoria însorită și stâncoasă Stagecoach conferă acestui vin arome intense și concentrate de fructe de mure, boysenberry și huckleberry pie. . Podgoria Hudson aduce, de asemenea, zmeură frumoasă și strălucitoare, piper negru, fum, finețe și un acid vioi la gust, în timp ce podgoria Stagecoach adaugă fructe întunecate, concentrație mare și structură. Fermentarea întregului grup adaugă mai multă complexitate, cu niște boabe de piper verde și condimente în final, iar stejarul conferă nasului afumat și ciocolată dulce-amăruie finalului.