Tocană de vită cu bere și boia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită cu bere și Paprikan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.67 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană de vită cu coaste scurte de Paprika, Tocanita De Vita Cu Boia Dulce Si Iute De La Trieste, și Marha P. C. R. L.-Tocanita Maghiara De Boia De Vita.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare la foc mediu-mare. Carnea se rumeneste in doua loturi, lasand deoparte pe o farfurie cand se rumeneste.
Tăiați bucățile în jumătate. Pune deoparte.
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în oală. Se amestecă și se gătește două sau trei minute până se înmoaie, apoi se adaugă usturoiul încă un minut.
Se toarnă bere și carne de vită, apoi se adaugă Worcestershire, pastă de roșii, boia, sare, piper și zahăr.
Adăugați carnea de vită înapoi în oală. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore. * Actualizare: lichidul ar trebui să gătească până la o stare mai groasă. Dacă devine prea gros / reduce prea mult, adăugați apă suplimentară după cum este necesar.
Adăugați morcovi și cartofi, apoi acoperiți și gătiți încă 30 de minute. (Dacă tocanita se usucă, trebuie doar să adăugați o cană de apă fierbinte la un moment dat pentru a umple lichidul.) Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.
Serviți în boluri lângă pâine franceză crustă.
Presărați pătrunjel tocat, dacă doriți.