Tocană de vită cu bere și boia

Tocană de vită cu bere și boia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită cu bere și Paprikan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $2.67 pe portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Tocană de vită cu coaste scurte de Paprika, Tocanita De Vita Cu Boia Dulce Si Iute De La Trieste, și Marha P. C. R. L.-Tocanita Maghiara De Boia De Vita.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul și untul într-o oală mare la foc mediu-mare. Carnea se rumeneste in doua loturi, lasand deoparte pe o farfurie cand se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați bucățile în jumătate. Pune deoparte.
3
Adăugați ceapa tăiată cubulețe în oală. Se amestecă și se gătește două sau trei minute până se înmoaie, apoi se adaugă usturoiul încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă bere și carne de vită, apoi se adaugă Worcestershire, pastă de roșii, boia, sare, piper și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Carne De VităCarne De Vită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați carnea de vită înapoi în oală. Se amestecă pentru a combina. Acoperiți și fierbeți timp de 1 1/2 până la 2 ore. * Actualizare: lichidul ar trebui să gătească până la o stare mai groasă. Dacă devine prea gros / reduce prea mult, adăugați apă suplimentară după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați morcovi și cartofi, apoi acoperiți și gătiți încă 30 de minute. (Dacă tocanita se usucă, trebuie doar să adăugați o cană de apă fierbinte la un moment dat pentru a umple lichidul.) Gustați și reglați condimentele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Serviți în boluri lângă pâine franceză crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Presărați pătrunjel tocat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista