Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită mai sănătoasă, cu aragaz lent, aș putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 426 calorii, 47G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați țelină, făină, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 88%, ceea ce este excelent. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Tocană De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de vită în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă făina, sarea și piperul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă peste carne și se amestecă pentru a acoperi. Se amestecă usturoiul, frunza de dafin, boia de ardei, sosul Worcestershire, ceapa, bulionul de vită, cartofii, morcovii, țelina și dovleceii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 12 ore sau la maxim timp de 4 până la 6 ore. Se amestecă escarola. Acoperiți și gătiți până când escarola este fragedă, 15 până la 20 de minute.