Tocană De Vită

Friptura de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 74G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 739 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 52% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, morcovi, cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, sarea și piperul într-un castron și acoperiți fiecare bucată de vită cu ea.
Încălziți uleiul de măsline sau untul într-o oală grea sau cuptor olandez și rumeniți carnea la foc moderat.
Îndepărtați carnea după cum este necesar pentru a rumeni carnea rămasă. Întoarceți toată carnea în oală. Se dizolvă cubul de vită în 2 căni de apă clocotită și se adaugă în oală cu carne.
Adăugați frunza de dafin și usturoiul și dați la fiert. Reduceți focul, acoperiți și fierbeți încet până când carnea este fragedă.
Adăugați ceapă, morcovi și cartofi; amestecați pentru a amesteca ingredientele și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați mazărea și continuați să fierbeți până când carnea și legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Rolling Stone, detalii și alte reviste. Locuiește în New Jersey cu soțul ei, Nathan.