Tocanita de vinete și miel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 207 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, sare, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tocană irakiană de miel și vinete cu Pitas, Tocană de miel peste piure de vinete carbonizate, și Plăcintă de cioban de miel și vinete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu și rumeniți mielul pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se amestecă vinetele, roșiile, ceapa, ardeii grași verzi și usturoiul. Gatiti si amestecati pana se inmoaie si se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Vinete
Tomate
Usturoi
Ceapă
3
Într-un castron mic, amestecați pasta de roșii și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă în oală cu mielul. Condimentează mielul cu ienibahar, sare și piper. Reduceți căldura și fierbeți aproximativ 1 1/2 ore, amestecând ocazional, până când carnea se toacă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ienibahar
Piper
Miel
Carne
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați puțină apă, după cum este necesar, pentru a menține ingredientele umede.