Tocană de vinete peste cuscus

Tocană de vinete peste cuscus
Tocanita de vinete peste cuscus necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 292 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți oregano, piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rulouri De Vinete-Cuscus, Vinete marocane cu cuscus, și Cuscus-vinete umplute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați ardeiul gras, ceapa, usturoiul și dovlecelul; sotati 8 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Adăugați amestecul de vinete, busuiocul și următoarele 5 ingrediente (busuioc prin sos de roșii) la tigaie; gătiți 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se servește peste cuscus; se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista