Tocană De Trifoi

Tocană De Trifoi
Rețeta de tocană de trifoi poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 261 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1016 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de dafin, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Tocană De Trifoi, Tocană De Trifoi, și Shamrock Shake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, sarea dacă doriți și piperul; puneți deoparte 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați carne în castron și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-un cuptor olandez sau fierbător mare de supă, la foc mediu, gătiți carnea în ulei până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, apa și amestecul de făină rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați ceapa, maghiranul și frunza de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
MaghiranMaghiran
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați morcovi; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute. Se amestecă mazărea. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Pentru găluște, într-o combinație mare de făină și praf de copt. Se amestecă laptele, oul, uleiul și pătrunjelul, dacă se dorește. Picătură de linguri pe tocană de fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 12-14 minute sau până când ați terminat. Nu ridicați capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Puteți încerca Newton single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Sălbatic și complex cu ierburi aromate uscate, ardezie umedă, dud, violete, boysenberry și asfalt. Palatul este un exercițiu de putere și complexitate restrânsă. Fructele de cerneală vibrante de coacăze negre, mocha și tutun oferă carnea. Semnul distinctiv este bogat texturate, umami ca transporta incredibil de lung și intens echilibrat de taninuri pietriș fin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista