Tocană De Trifoi

Tocană De Trifoi
Rețeta de tocană de trifoi poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă servește 8. O porție conține 261 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1016 mâncăruri și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână ceapă, frunze de dafin, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este uimitor. Tocană De Trifoi, Tocană De Trifoi, și Shamrock Shake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, sarea dacă doriți și piperul; puneți deoparte 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați carne în castron și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un cuptor olandez sau fierbător mare de supă, la foc mediu, gătiți carnea în ulei până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă sosul de roșii, apa și amestecul de făină rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați ceapa, maghiranul și frunza de dafin; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
MaghiranMaghiran
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați morcovi; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute. Se amestecă mazărea. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
7
Pentru găluște, într-o combinație mare de făină și praf de copt. Se amestecă laptele, oul, uleiul și pătrunjelul, dacă se dorește. Picătură de linguri pe tocană de fierbere. Acoperiți și gătiți timp de 12-14 minute sau până când ați terminat. Nu ridicați capacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Puteți încerca Newton single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 215 de dolari pe sticlă.
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Newton Single Vineyard Spring Mountain Cabernet Sauvignon
Sălbatic și complex cu ierburi aromate uscate, ardezie umedă, dud, violete, boysenberry și asfalt. Palatul este un exercițiu de putere și complexitate restrânsă. Fructele de cerneală vibrante de coacăze negre, mocha și tutun oferă carnea. Semnul distinctiv este bogat texturate, umami ca transporta incredibil de lung și intens echilibrat de taninuri pietriș fin.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista