Tocanita de Squash cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de dovlecei de butternut, ulei de măsline, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este extraordinar. Încercați Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Slow Cooker Curried Butternut Squash Stew, și Sănătos Slow Cooker Carne de porc, Squash și Zucchini tocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie și se rumenesc, 4 până la 5 minute. Amestecați pasta de roșii și fulgii de ardei roșu și gătiți 1 minut. Se amestecă 1/2 cană de apă, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Transferați conținutul tigaiei într-un aragaz lent de 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați năutul, dovlecelul, tulpinile de coajă (nu frunzele), coaja de parmezan, dacă folosiți, 2 lingurițe de sare și 7 căni de apă în aragazul lent. Se amestecă, apoi se acoperă și se fierbe la 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuțit De Toaletă
Chard Elvețian
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Chiar înainte de servire, ridicați capacul și amestecați frunzele de ciorbă; acoperiți și continuați să gătiți încă 10 minute. Condimentează cu sare și piper și amestecă pentru a rupe ușor dovlecelul. Aruncați coaja de parmezan, dacă este folosită. Puneți tocanul în boluri; acoperiți cu parmezanul ras, dacă doriți, și serviți cu pâine și/sau pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pană De Lămâie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuțit De Toaletă
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chard Elvețian
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă