Tocană de rață stil Foggia cu măsline, semințe de fenicul și Tortiera
Duck Stew Foggia Style cu măsline, semințe de fenicul și Tortieran este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 2505 calorii, 62g de proteine, și 233g de grăsime pe porție. Pentru $12.17 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sos de roșii de bază, ulei de măsline virgin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană de porc provenită cu măsline și fenicul, Măsline Canard aux (rață prăjită cu măsline), și Semințe de dovleac prăjite cu grăsime de rață și rozmarin.
Instrucțiuni
Tăiați rața în 10 bucăți împărțind sânul și tăind fiecare în jumătate în 3 bucăți, 2 coapse, 2 tobe și 2 aripi. Salvați ficatul și folosiți-l pentru a îngroșa sosul.
Într-o tigaie cu fund greu de 8 până la 10 litri sau într-un cuptor olandez, încălziți 6 linguri de ulei de măsline virgin la foc mediu până la fumat.
Așezați bucățile de rață cu pielea în jos și gătiți până se rumenesc și cea mai mare parte a grăsimii a fost redată. Gătirea a 4 până la 6 bucăți la un moment dat, aceasta ar trebui să dureze 20 până la 30 de minute. Când ați terminat, scurgeți tigaia cu toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime și adăugați pancetta. Gatiti pana se rumeneste usor si adaugati ceapa, telina, morcovii si semintele de fenicul si gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați măsline, vin dulce, sos de roșii și ardei iute și dați la fiert. Scufundați bucățile de rață și ficatul și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți 1/2 oră sau până când rața cade de pe os.
Scoateți rața și ficatul la platou cu tortiera. Folosind o lingura de lemn, se taie ficatul la terci fin, a reveni la tigaie și sos de sezon cu sare și piper.
Se toarnă sosul peste rață și se servește.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Maxville Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 52 de dolari pe sticlă.
Maxville Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon are nuanțe opulente de rubin și granat, cu arome tentante de parfum, cedru și fructe întunecate coapte stratificate cu vanilie, cassis și piper negru. Finisajul este lung și bogat.