Tocană de pui și fasole albă
Tocană de pui și fasole albă ar putea fi doar fără gluten și fără lactate rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.61 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 268 calorii, 24g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de cutii g / 14oz fasole haricot, crengute de cimbru sau, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 579 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Tocană De Pui Și Fasole Albă, Tocană De Pui Cu Fasole Albă, și Tocanita de pui si fasole alba Classico. ro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, adăugați puiul, apoi prăjiți până se rumenesc ușor.
Adăugați legumele, apoi prăjiți încă câteva minute. Se amestecă ierburile și bulionul. Aduceți la fierbere. Se amestecă bine, se reduce focul, apoi se acoperă și se gătește 40 de minute, până când puiul este fraged.
Se amestecă fasolea în tigaie, apoi se fierbe timp de 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și se servește cu pâine crustă.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Stew poate fi asociat cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Eisele Vineyard Cabernet Sauvignon. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 500 de dolari.
Eisele Vineyard Cabernet Sauvignon
Cabernet Sauvignon 2013 este pur Eisele. În pivniță, vinurile s-au dezvăluit practic fără a fi nevoie să intervină. Secretul vintage-ului a fost să fii blând cu fructele și să nu exagerezi. Concentrația naturală și profunzimea vintage-ului sunt combinate cu eleganță rafinată, precizie și finețe, care sunt semnele distinctive ale acestui terroir. Eisele Cabernet 2013 se deschide pe note de petale de trandafir uscate și condimente cu un indiciu de boysenberries. Pe palat, dimensiunile multiple ale texturii și expresia fructelor negre și albastre se combină cu un sentiment de puritate extraordinară. Taninurile rafinate și strâns legate dau loc unui finisaj foarte lung, delicios mineral, aproape salin.