Tocană De Pui Tomatillo

Tocană De Pui Tomatillo
Tocanita de pui Tomatillo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 456 calorii, 51G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 8.35 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1588 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sâni, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tocană De Pui Tomatillo, Tocană de pui cu sos Tomatillo, și Pollo Pulqueros (tocană de pui, Tomatillo și Jalapeno) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți cojile de hârtie din tomatillo și clătiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
2
Tăiați tomatillos în jumătate și așezați-le cu fața tăiată în jos pe o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se fierbe 5-7 minute până se înnegrește în pete.
4
Lăsați să se răcească suficient pentru a se descurca.
5
Așezați tomatillos, orice suc pe care l-au eliberat, ardei iute, usturoi, sare, suc de lămâie și zahăr într-un blender și pulsați până se omogenizează bine. Dacă faceți înainte, refrigerați până când este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Încălziți câteva linguri de ulei de măsline într-o oală mare, cu fund gros, la foc mediu, până aproape de fumat. Uscați părțile de pui cubate cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Presărați sare și piper peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3
Lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia și adăugând mai mult ulei de măsline atunci când este necesar, rumeniți bucățile de pui pe două părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Când așezați bucățile în tigaie, asigurați-vă că există loc între ele (altfel se vor aburi și nu se vor rumeni) și nu le mișcați până nu se rumenesc pe o parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Apoi folosiți clești sau o spatulă metalică pentru a le întoarce și nu le mai mișcați până nu se rumenesc pe cealaltă parte. Nu gătiți, ci doar maro.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Scoateți bucățile de pui din tigaie și coborâți focul la mediu. Ar trebui să existe un strat frumos de bucăți rumenite (fond) în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Gatiti ceapa, adaugati chimen si coriandru, adaugati usturoi: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
8
Adăugați ceapa în tigaie și încă o lingură sau două ulei de măsline, dacă este necesar (probabil).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați chimen măcinat și coriandru. Gatiti cateva minute, amestecand ocazional pana cand ceapa se inmoaie si bucatile rumenite de la pui au fost ridicate de ceapa si nu se mai lipesc de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați usturoiul și gătiți încă 30 de secunde, până când este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Adăugați puiul rumenit, sosul tomatillo, bulionul de pui și oregano în tigaie. Se amestecă pentru a combina. Se aduce la fierbere și se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cum Ar Fi PepiteleCum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
12
Gatiti, partial acoperit, timp de 20 de minute pana cand puiul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Adăugați coriandru în tocană în ultimul minut sau cam așa ceva de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
14
Serviți peste orez alb, însoțit de smântână, dacă este necesar, pentru a compensa căldura de la ardei iute. Tocanita se va îngroșa pe măsură ce se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Orez AlbOrez Alb
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet Sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. The Prisoner Wine Company Prizonierul Cabernet Sauvignon cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Compania De Vinuri Prizonierul Cabernet Sauvignon
Compania De Vinuri Prizonierul Cabernet Sauvignon
Aromele de cireș negru și prune coapte sunt stratificate cu vanilie și condimente de copt. Aromele concentrate de fructe întunecate culminează cu o senzație de gură luxuriantă și plină și un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate95
Revista