Tocană De Pui Franceză

Tocană De Pui Franceză
Friptura de pui franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 318 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți sare condimentată, ceapă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Vită Franceză, Tocană De Vită Franceză, și Tocană De Vită Franceză.

Instrucțiuni

1
Într - un aragaz lent de 5 până la 6 litri combinați ciuperci, roșii nedrenate, morcovi, ceapă, cartof, fasole verde, măsline, bulion, vin, tapioca, ierburi de Provence, cimbru și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TapiocaTapioca
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți puiul deasupra; presărați cu sare condimentată. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 până la 7 ore sau la foc mare timp de 3 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Se amestecă în Classico patru brânză sos Alfredo Paste. Dacă doriți, serviți cu pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Pâine FrancezăPâine Franceză
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Baron des Chartrons Bordeaux cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Baron des Chartrons Bordeaux
Baron des Chartrons Bordeaux
Frumos roșu aprins, cu strălucirea unui vin tânăr. Nasul este plin de fructe proaspete, cireșe și note de subarboret. La gust, acest vin are echilibru și finețe. Un vin elegant, cu structură tanică discretă, un atac curat și o gură lungă, aromată.Amestec: 60% Merlot, 40% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Revista