Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2)

Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2)
Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2) necesită aproximativ 6 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție conține 362 calorii, 27G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână morcovi tăiați pentru bebeluși, frișcă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tocană de pui cu ierburi cremoase cu aragaz lent (gătit pentru 2), Tocană De Pui Cu Ierburi Cremoase Cu Aragaz Lent, și Slow-aragaz Herbed curcan și orez sălbatic caserola (gătit pentru 2).

Instrucțiuni

1
Așezați morcovii, cartoful, ceapa și țelina în aragazul lent de 2 1/2 până la 3 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Presărați jumătate din cimbru, sarea și piperul peste legume în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Puneți puiul pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
4
Se toarnă bulion deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore sau până când sucul de pui este limpede când centrul părții mai groase este tăiat (180F) și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
SucSuc
6
Adăugați păstăi de mazăre; gătiți 5 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
7
Scoateți puiul și legumele din aragazul lent în vasul de servire, folosind lingura cu fante. Acoperiți cu folie de aluminiu; păstrați cald. Măriți aragazul la setarea de căldură ridicată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
8
Se amestecă frisca, făina și cimbru rămas; se amestecă în lichid în aragaz. Acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CimbruCimbru
9
Se toarnă peste pui și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Revista