Tocană de pui columbiană cu cartofi, roșii și ceapă

Tocană de pui columbiană cu cartofi, roșii și ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 516 calorii, 37g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, cartofi Yukon gold, pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Ajax (Salsa de roșii și ceapă în stil columbian), SOS COLUMBIAN DE ROȘII ȘI CEAPĂ (HOGAO), și Patacones Con Hogao (Pătlagine prăjite în stil columbian cu sos de roșii-ceapă) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, ceapa, roșiile, bucățile de pui, frunzele de dafin și un vârf mare de sare într-o oală sub presiune. Aruncați cu mâinile pentru a combina. Sigilați capacul și gătiți sub presiune ridicată timp de 25 de minute. Eliberați presiunea, îndepărtați capacul, condimentați după gust și serviți.