Tocană De Pui Alfredo Cu Aragaz Lent

Friptura de pui Alfredo cu aragaz lent este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 378 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână sare, cartofi, legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pui Cu Aragaz Lent Alfredo Tortellini, Lasagna Alfredo De Pui Cu Aragaz Lent, și Slow-Aragaz Ușor De Pui Alfredo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sosul de paste, apa, busuiocul și sarea.
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, stratificați jumătate din cartofi, fâșii de pui, legume congelate și sos de paste. Repetați straturile care se termină cu sos de paste.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.