Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de porc și năut cu portocale și chimen. O porție conține 375 calorii, 53G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, semințe de chimen, năut și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de năut parfumată cu lămâie și chimen, Tocană de Kale și năut cu chimen, paprikan afumat și tei, și Salată De Năut Și Spanac Cu Vinetă De Chimen Și Iaurt De Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o caserolă mare din fontă emailată. Lucrând în 3 loturi, adăugați carnea de porc, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Transferați carnea de porc într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ceapa și două treimi din usturoiul tocat în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați sucul de portocale și fierbeți până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
5
Adăugați apa și frunza de dafin și aduceți la foc mic. Întoarceți carnea de porc în caserolă împreună cu orice sucuri acumulate și aduceți la foc mic. Într-un mortar, măcinați semințele de chimen prăjite într-o pulbere și amestecați în tocană. Se fierbe la foc mic până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
6
Folosind o lingură cu fante, transferați carnea de porc într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați năutul în tocană și gătiți la foc moderat timp de 10 minute. Întoarceți carnea de porc în tocană. Se amestecă coaja, usturoiul tocat rămas și pătrunjelul și se fierbe timp de 1 minut. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați frunza de dafin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie Piper
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă