Tocană de porc și Hominy
Friptura de porc și Hominy este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,27 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 42G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 395 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de porc și Hominy, Tocană de porc și Hominy, și Tocană de porc și Hominy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gătiți carnea de porc, în loturi, dacă este necesar, rumenind pe toate părțile, aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați la aragazul lent și scurgeți toate, cu excepția A 1 lingură. gras.
Adăugați ceapa, pudra de chili și usturoiul în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, 2 minute. Se amestecă berea și se gătește timp de 1 minut, răzuind bucățile rumenite din fundul tigaiei cu o lingură de lemn.
Adăugați amestecul la aragazul lent
Adăugați roșiile la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este doar fragedă, aproximativ 6 ore. Se amestecă hominy și oregano și se gătește încă 1 oră.
Scoateți carnea de porc din oală cu clești. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, tăiați carnea de porc. Degresați grăsimea din partea de sus a bulionului, amestecați carnea de porc mărunțită și serviți.