Tocană De Pește În Stil Portughez

Tocană de pește în stil portughez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 497 calorii, 40g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cilantro, boia de ardei, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tocană De Pește Portugheză, Tocană De Pește Portugheză, și Prăjituri Cu Pește, În Stil Portughez.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Adăugați frunzele de dafin și ardeiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Adăugați ceapa, ardeiul gras, roșiile, usturoiul și 2 linguri de cilantro; condimentează cu sare și piper. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt înmuiate, aproximativ 10 minute.
Adăugați 1 cană de apă și reduceți focul la mediu scăzut. Condimentează peștele cu sare și piper, apoi cuibărește bucățile printre legumele din tigaie. Acoperiți și fierbeți până când peștele este doar gătit, 5 până la 7 minute.
Împărțiți tocanul între boluri.
Stropiți cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și presărați cu restul de 2 linguri de cilantro.
Fotografie de Antonis Achilleos
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care îl puteți încerca este Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.