Tocană De Pește Sotată

Tocanita de pește sotată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 548 calorii, 69G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $6.72 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ardei gras, usturoi, stoc de pește și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Pește marinat și sotat, și Pește sotat cu roșii picante și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau o tigaie, încălziți uleiul la foc moderat. Saut ardeii galbeni doar până se ofilesc. emove și rezervă.
Sotati fasiile de ardei rosu in acelasi mod si rezervati.
Călește ceapa și usturoiul până se ofilesc ceapa.
Adăugați roșiile și fierbeți timp de 5 minute.
Adăugați ierburile și bulionul de pește și aduceți amestecul la foc mic.
Adăugați peștele și crustaceele în ordinea listată. Pe măsură ce fiecare pește capătă culoare, adăugați următorul.
Adăugați ultimele scoici. (Spre deosebire de scoicile de pe coasta de Est, acestea necesită puțină gătit pentru a se deschide.) Îndoiți rapid ardeii.
Transferați tocanita într-o turenă încălzită și amestecați frunzele de fenicul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.