Tocană De Pește Mediteraneană

Tocană De Pește Mediteraneană
Tocanita de pește mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 382 calorii, 37g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de vin, pătrunjel cu frunze plate, creveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Tocană De Pește Mediteraneană, Tocană De Pește Mediteraneană, și Tocană de pește mediteraneană cu pâine prăjită cu usturoi pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista