Tocană De Pește Curry Roșu Thailandez

Reteta Thai Red Curry tocană de pește ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $4.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 609 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de frunze de spanac, orez de iasomie, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry De Pește Thailandez, și Pește Curry Verde Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Adăugați orez și sare. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti 15 minute, apoi stingeti focul si lasati sa stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și acoperiți pentru a se încălzi până când este gata de servit.
Între timp, aduceți 1. de apă la fiert într-o cratiță mare. Curățați cartoful dulce și tăiați-l în 1/2-in. cuburi. Puneți într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
În timp ce cartoful dulce se gătește, lingurați aproximativ 1/4 cană din partea de sus a laptelui de cocos în fiecare cutie (stratul gros opac) și puneți - l într-un 4-5-qt. oală sau tigaie adâncă.
Adăugați pasta de curry și bateți până se omogenizează ușor. Se amestecă amestecul la foc mediu până aproape uscat, 3 până la 5 minute.
Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați laptele de cocos rămas, coaja de tei, sosul de pește și zahărul brun. Simmer 5 minute.
Între timp, tăiați peștele în 1 1/2-in. cuburi. Creșteți căldura la mediu; adăugați pește și spanac. Acoperiți și gătiți până când peștele nu mai este translucid, 5 până la 7 minute.
Se toacă busuiocul și menta și se amestecă în tocană împreună cu cuburi de cartofi dulci.
Se servește cu orez și pene de var.
Pui: înlocuiți pieptul dezosat și jupuit pentru pește.
Tăiați în 1/4 - cu 1/2-cu 2-in. benzi pentru a asigura o gătire rapidă.
Carne de porc: folosiți filet în locul peștelui, tăiați grăsimea și tăiați carnea în 1/4-in.- benzi groase.
Schimbați verdeața: încercați bietă Elvețiană verde în loc de spanac: tăiați subțire tulpinile și aburiți cu cartof dulce la Pasul 2; tăiați subțire frunzele și adăugați cu pește în pas
Adăugați dovlecei tocați sau alte dovlecei de vară, fasole verde, ardei roșu feliat subțire sau ceapă dulce tăiată în cartoful dulce pentru ultimele 5 minute de aburire.
Comutați amidonul: cartofii Yukon Gold funcționează frumos în locul cartofului dulce și au un timp de gătit similar.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.