Reteta Thai Red Curry tocană de pește ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $4.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 609 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de frunze de spanac, orez de iasomie, pene de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Curry De Pește Thailandez, și Pește Curry Verde Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 6 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați orez și sare. Acoperiți și reduceți căldura la minim. Gatiti 15 minute, apoi stingeti focul si lasati sa stea 5 minute. Pufați cu o furculiță și acoperiți pentru a se încălzi până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Sare
3
Între timp, aduceți 1. de apă la fiert într-o cratiță mare. Curățați cartoful dulce și tăiați-l în 1/2-in. cuburi. Puneți într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu Aburi
Tigaie Cu Sos
4
În timp ce cartoful dulce se gătește, lingurați aproximativ 1/4 cană din partea de sus a laptelui de cocos în fiecare cutie (stratul gros opac) și puneți - l într-un 4-5-qt. oală sau tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Cartofi Dulci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați pasta de curry și bateți până se omogenizează ușor. Se amestecă amestecul la foc mediu până aproape uscat, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Curry
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați laptele de cocos rămas, coaja de tei, sosul de pește și zahărul brun. Simmer 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De Cocos
Zahăr Brun
Sos De Pește
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
7
Între timp, tăiați peștele în 1 1/2-in. cuburi. Creșteți căldura la mediu; adăugați pește și spanac. Acoperiți și gătiți până când peștele nu mai este translucid, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Pește
8
Se toacă busuiocul și menta și se amestecă în tocană împreună cu cuburi de cartofi dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Busuioc
Mentă
Tocană
9
Se servește cu orez și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Orez
1
Pui: înlocuiți pieptul dezosat și jupuit pentru pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Pește
2
Tăiați în 1/4 - cu 1/2-cu 2-in. benzi pentru a asigura o gătire rapidă.
3
Carne de porc: folosiți filet în locul peștelui, tăiați grăsimea și tăiați carnea în 1/4-in.- benzi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Carne
Carne De Porc
4
Schimbați verdeața: încercați bietă Elvețiană verde în loc de spanac: tăiați subțire tulpinile și aburiți cu cartof dulce la Pasul 2; tăiați subțire frunzele și adăugați cu pește în pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Chard Elvețian
Spanac
Verzii
Pește
1
Adăugați dovlecei tocați sau alte dovlecei de vară, fasole verde, ardei roșu feliat subțire sau ceapă dulce tăiată în cartoful dulce pentru ultimele 5 minute de aburire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Squash De Vară
Cartofi Dulci
Fasole Verde
Ceapă Dulce
Ardei Roșu
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2
Comutați amidonul: cartofii Yukon Gold funcționează frumos în locul cartofului dulce și au un timp de gătit similar.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.