Tocană de năut parfumată cu lămâie și chimen

Tocanita de naut parfumata cu lamaie si chimen este o fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 342 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,13 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână piper, apă, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Quinoa parfumată cu lămâie și chimen, Tocană de porc și năut cu portocale și chimen, și Tocană de Kale și năut cu chimen, paprikan afumat și tei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie. Adăugați treptat mămăligă, amestecând continuu cu un bici. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă untul. Acoperiți și puneți deoparte.
În timp ce mămăliga gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul; saut timp de 3 minute.
Adăugați suc de lămâie, chimen, piper negru, naut și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 6 minute. Se amestecă ceapa verde.
Serviți tocană peste mămăligă. Se acoperă cu smântână.