Tocană de năut cu vinete, roșii și ardei

Tocană de năut cu vinete, roșii și ardei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de naut cu vinete, roșii și ardei. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 385 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. 274 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați harissa, paprika, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană de homar cu roșii și ardei, Vinete Uscate Umplute Și Ardei, și Vinete cu roșii și năut.

Instrucțiuni

1
Se toarnă 4 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare setată la foc mare. Când începeți doar fumul, adăugați cuburile de vinete. Imediat, reduceți căldura la mediu și amestecați bine. Gatiti pana cand bucatile de vinete sunt aurii si fragede, aproximativ 10 minute. Când ați terminat, opriți focul și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, într-un cuptor olandez mare, încălziți celelalte două linguri de ulei la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa, ardeiul gras și dovlecelul. Gatiti, amestecand des, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca in jurul marginilor, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați ardeiul, turmericul și usturoiul. Se amestecă bine și se gătește până se parfumează, aproximativ 15 secunde. Apoi adăugați sosul de roșii și apa. Răzuiți orice bucăți lipite de fundul cuptorului olandez cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Adăugați vinetele, nautul și o linguriță de sare. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Opriți focul și adăugați coriandru și pătrunjel. Amestecă puțin harissa dacă vrei. Apoi serviți în boluri cu orez alb pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
HarissaHarissa
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista