Tocană de năut condimentată cu chimen cu iaurt de mentă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de năut condimentată cu chimen cu iaurt de mentă. Această rețetă face 4 porții cu 301 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, iaurt, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Salată de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi, Salată de năut condimentată Indian cu iaurt și ierburi, și Boluri de iaurt condimentate cu năut cu castraveți spiralizați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o cratiță medie, acoperiți năutul scurs cu 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține năutul acoperit, aproximativ 1 1/2 ore.
Scurgeți, rezervând 1/2 cană din lichidul de gătit.
Întindeți morcovii pe o foaie de copt cu margini, aruncați cu 1 linguriță de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Prăjiți aproximativ 15 minute, până când abia se înmoaie.
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați ceapa și chimenul și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 10 minute.
Adăugați chimenul și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Adăugați frunzele de smog și gătiți la foc moderat, amestecând, până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați morcovii, nautul și lichidul lor de gătit rezervat și fierbeți la foc mic timp de 3 minute.
Se adaugă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul cu menta și restul de 1 lingură de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper.
Transferați tocanita în boluri și garnisiți cu coriandru. Treceți iaurtul de mentă la masă.