Tocană de miel marocan cu Sambal de gutui

Tocană de miel marocan cu Sambal de gutui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel marocan cu Sambal de gutui. Această rețetă face 4 porții cu 290 calorii, 23g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de var, gutui braconate, bulion de pui cu mai puțin sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce e bine. Încercați Rețetă tunisiană de tocană de miel și gutui, Tocană turcească de miel și gutui (Avya Yahnisi), și Tocană De Miel Marocană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti tocană, combinați făina și mielul într-un castron mediu; aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați amestecul de miel; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
4
Se adauga ceapa si urmatoarele 10 ingrediente (prin 2 catei de usturoi); saut 5 minute. Se amestecă apă, coajă de tei, coajă de portocală și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Descoperiți și gătiți încă 55 de minute sau până când mielul este fraged. Se amestecă năutul; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Coaja De TeiCoaja De Tei
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Pentru a pregăti sambal, combinați gutuile braconate și ingredientele rămase, aruncând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii1 1/3 Kilograme De Gutui - Decojite, Fără Miez și Tăiate în Felii
6
Se servește peste tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista