Tocană De Miel Din Sud-Vest
Sud-vestul tocană de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 3.52 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de miel, ceapă, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Miel La Grătar Din Sud-Vest, Cotlete De Miel Din Sud-Vest, și Oală De Tocană Din Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Presărați mielul cu sare și piper.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați miel; gatiti 8 minute, rumenind pe toate partile.
Scoateți mielul din tigaie; deoparte.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 5 minute sau până se rumenesc.
Adăugați bulion; gatiti pana se evapora lichidul, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Se amestecă chiles și următoarele 5 ingrediente (prin bere). Întoarceți mielul în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute sau până când mielul este fraged.