Tocanita de miel de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 739 calorii, 56G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.04 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre, ulei de canolan, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tocană De Miel De Primăvară, Tocană de miel cu legume de primăvară, și Tocană De Miel Cu Legume De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru mine, morcovii mici și păstârnacul simbolizează începutul sezonului de primăvară. Această rețetă de tocană sărbătorește asta pentru mine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți un cuptor olandez la foc mare și adăugați uleiul. Condimentează bucățile de miel pe toate părțile cu sare și piper, după gust. Când uleiul începe să fumeze ușor, folosiți o pereche de clești metalici pentru a aranja mielul, într-un singur strat, în uleiul fierbinte. Rumeniti carnea pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Scoateți carnea într-un castron mediu. Se amestecă ceapa și se condimentează ușor cu sare. Gatiti pana se inmoaie, 2 pana la 3 minute. Se amestecă usturoiul, păstârnacul și morcovii. Se condimentează cu sare, după gust și se adaugă zahărul brun. Gatiti pana cand legumele devin usor fragede, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați vermutul și gătiți până când tot lichidul se gătește, încă 5 până la 8 minute. Se amestecă muștarul, bulionul de vită și se adaugă frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Vermut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Adăugați mielul înapoi în oală, apoi acoperiți și puneți-l în centrul cuptorului. Gatiti pana cand carnea este frageda cand este perforata cu varful unui cutit, 1 pana la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți tocanita din cuptor și folosiți o lingură mare pentru a degaja orice exces de grăsime sau impurități care formează suprafața sosului. Gustați pentru condimentare și îndepărtați frunzele de dafin. Se amestecă mazărea. Lăsați-l să se" odihnească " timp de 15 minute înainte de servire. Se amestecă verdeața de muștar și se transferă într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Verde
Grăsime De Porc înapoi
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă