Tocanita de miel din cidru este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cidru de mere, cartofi, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aripi de casă pentru ochi roșii și cidru, Tocană de vită coreeană a la House of Kimchi, și Pensiunea Doamnei Wilkes Brunswick Stew pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați grăsimea din miel și tăiați mielul în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
2
Combinați mielul și 3 căni de cidru într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
3
Scurgeți mielul, aruncând marinada. Pat miel uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Așezați făina într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
5
Așezați jumătate din miel în pungă și sigilați punga, agitând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
6
Încălziți 1 lingură de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați amestecul de miel și gătiți timp de 5 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați mielul rămas în pungă și sigilați punga, agitând pentru a acoperi. Repetați procedura cu 1 lingură de ulei și miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Subţire-
9
Încălziți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 6 minute. Întoarceți mielul în tigaie; adăugați 1 cană de cidru, bulion și următoarele 6 ingrediente (bulion prin scorțișoară). Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când mielul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Adăugați cartoful și morcovul; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute. Se amestecă ardeii grași; gatiti 5 minute sau pana cand ardeii grasi sunt crocanti. Aruncați fâșiile de coajă, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară.