Tocană de miel cu aragaz lent cu Rigatoni
Tocanita de miel cu aragaz lent cu Rigatoni ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 534 calorii, 41G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, morcov, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Turcească De Miel Și Legume Cu Aragaz Lent, Tocană de miel cu aragaz lent cu anghinare și fasole albă, și Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare.
Presărați mielul cu sare și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Transferați la aragaz lent.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri. grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa și morcovul; saut 3 minute.
Se toarnă în vin și se aduce la fierbere, amestecand pentru a slăbi biți maro la partea de jos a tigaie.
Transferați amestecul în aragazul lent. Se amestecă roșiile, usturoiul și rozmarinul. Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea se toacă cu o furculiță, 5 până la 6 ore. Se taie carnea și se condimentează sosul cu sare.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert. Gatiti rigatoni pana se inmoaie, aproximativ 10 minute; scurgere.
Serviți rigatoni acoperiți cu tocană și presărați parmezan, dacă doriți.