Tocană De Linte Picantă Din India De Sud

Tocană De Linte Picantă Din India De Sud
Tocanita de linte picantă din India de Sud ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 240 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână okra, roșii, semințe de coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este super. Încercați Tocană De Linte Picantă Din India De Sud, Sambar - o tocană de linte Tamarind Sud-indiană, și Prăjituri de linte din India de Sud cu Raita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați dahl, roșii, okra, morcovi, cartofi, tumeric, sare și pastă de tamarind sau suc de lămâie. Se amestecă și se aduce înapoi la fierbere. Reduceți ușor focul și gătiți până când dahl este fraged-aproximativ 30 de minute; adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De TamarindPastă De Tamarind
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TurmericTurmeric
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
BameBame
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Între timp, într-o tigaie grea, încălziți uleiul și prăjiți ușor coriandrul măcinat și chimenul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați semințele de muștar, chile și frunzele de curry și prăjiți timp de 2 minute, acoperind tigaia pe măsură ce semințele apar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Frunze De CurryFrunze De Curry
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați condimentele prăjite la dahl și legume fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
6
Adăugați sambhar masala și amestecați bine.
7
Tocanita poate fi preparată cu până la 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
Pratsch Organic Gruner Veltliner (1 Litru)
100% Certificat Organic Gruner Veltliner. Acest vin este pe bază de plante, proaspăt și picant, cu note de piper alb, măr și citrice pe gust.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista