Tocană de linte persană

Tocană de linte persană
Tocană de linte persană necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 236 de calorii, 14 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 83 de cenți per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cuburi de bulion de vită, sare kosher, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal foarte accesibil. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Toamna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 89%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Quinoa cu linte persană – 4 puncte, Quinoa cu linte persană – 4 puncte și chiftele cu linte persană condimentate.

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Jordan Cabernet Sauvignon. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Jordan Cabernet Sauvignon
Jordan Cabernet Sauvignon
O combinație de Merlot (18%), Cabernet Franc (2%), Petit Verdot (4%) și Cabernet Sauvignon (76%) creează arome bine integrate, culoare profundă și echilibru. Buchetul oferă note distincte de cassis, cireșe negre și cacao. Calitățile aromatice ale Petit Verdot se îmbină bine cu aromele moi și atrăgătoare ale Merlotului și completează taninurile masculine ale Cabernet Sauvignon. Jordan 2004 Cabernet Sauvignon are o textură bogată și arome opulente, completate de un cadru restrâns de stejar care duce la un final persistent de violete, pământ, fum și cola.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate81
Revista