Tocană de linte cu șuncă și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $1.86 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șuncă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Tocană de linte cu legume de iarnă și verdeață de muștar, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Supă De Linte Și Verdeață Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați bulion, linte, morcov și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Linte
Morcov
Bulion
4
Adăugați bietă Elvețiană, cartof și șuncă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă roșiile, busuiocul, cimbru și piper; se fierbe 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.