Tocană de linte cu șuncă și verdeață

Tocană de linte cu șuncă și verdeață
Tocană de linte cu șuncă și verdeață ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 5 și costă $1.86 pe portie. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șuncă, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este grozav. Încercați Tocană de linte cu legume de iarnă și verdeață de muștar, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Supă De Linte Și Verdeață Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion, linte, morcov și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
LinteLinte
MorcovMorcov
BulionBulion
4
Adăugați bietă Elvețiană, cartof și șuncă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până când cartoful este fraged. Se amestecă roșiile, busuiocul, cimbru și piper; se fierbe 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
PiperPiper
CartofiCartofi
BusuiocBusuioc
CimbruCimbru
șuncășuncă
5
Se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate72
Revista